REGIONALNI KLUB IPA SPLITSKO DALMATINSKA organizira dvodnevni stručni skup za sve zainteresirane

Regionalni klub International Police Association – Splitsko dalmatinska, udruga policijskih službenika i djelatnika Policijske uprave splitsko dalmatinske, organizira 8. i 9. Travnja 2016, dvodnevni stručni skup na temu: „partnerstvo za sigurniju svakodnevnicu“

Skup ce se održati u hotelu „Dalmina“ u Splitu, Kopilica 5,prvi dan sa početkom u 9:30 sati, prema satnici i programu koji ce biti objavljen na webu kluba www.ipa-split.hr 9. ožujka 2016.

Cilj skupa upoznati je predstavnike tijela lokalne uprave, institucija, udruga i građana sa modelima partnerskog udruživanja u lokalnoj zajednici formiranih sa ciljem:

-okupljanje lokalnih stručnjaka i interakcija struke sa potencijalima institucija, udruga i građana u formiranju sustava prevencije kriminaliteta i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja

-ranog prepoznavanja neprihvatljivog ponašanja kao preduvjet pravovremene intervencije (vandalizam, suvremene ovisnosti i sl.)

-iznalaženje kvalitetnog odgovora na uzrok problema u što ranijoj fazi razvoja

Polaznici će imati priliku čuti razmišljanja i iskustva jednog od najcjenjenijih praktičara prevencije u lokalnoj zajednici prof. dr. Gorazda Meško sa Mariborskog sveučilišta, član Slovenske sekcije IPA-e, predstavnici Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihovil“ iz Varaždinske županije, predstaviti ce svoj sustav brige o kvalitetnim projektima, a drugi dan se predstavlja MODEL STRUČNOG USAVRŠAVANJA ZA SVE PRAKTIČARE PREVENCIJE KRIMINALITETA.

Sudionici skupa uplaćuju kotizaciju u visini 250 kuna po osobi, putem IBAN računa kluba (HR9523300031100200705), uz naznaku lokalne zajednice/institucije te ime i prezime polaznika.

Svi zainteresirani se mogu javiti u općinu Lovreć, radi slanja pravovremenih informacija o sudjelovanju predstavnika sa područja naše općine!

2017-07-07T15:27:06+01:00
Skip to content