OBAVIJEST O IZRADI GROBNOG OČEVIDNIKA

Poštovani mještani,

Obavještavamo vas da je u Općini Lovreć u tijeku izrada grobnog očevidnika i registra umrlih osoba koje su pokopane na mjesnom groblju u Lovreću, a sve sukladno zakonskoj obvezi propisanoj u čl. 16. Zakona o grobljima („Narodne novine“, broj 19/98 i 50/12).

Ujedno vas ovim putem pozivamo da predstavnicima Općine Lovreć pomognete u identifikaciji grobnih mjesta koja se nalaze na našem mjesnom groblju Lovreć, na koji način bi općinska uprava imala cjelovite i vjerodostojne podatke o ukopanim pokojnicima te bi sačinila položajni plan grobnih mjesta i grobnica, a čime bi ispunila svoju zakonsku obvezu.

Naglašavamo da će u razdoblju od 31. listopada do 2. studenog 2016. godine predstavnici Općine Lovreć u vremenu od 8-18 h biti nazočni na mjesnom groblju, te ćete im moći dati potrebne podatke odnosno pokazati im točan položaj grobnih mjesta.

U ime Općine Lovreć, najljepše se zahvaljujemo na razumijevanju i nadamo se da ćete svojim doprinosom omogućiti uredno funkcioniranje našeg mjesnog groblja Lovreć.

2017-07-07T16:21:17+01:00
Skip to content