BICIKLIMA ZA ZDRAVIJI ŽIVOT

Imotska krajina prepuna je ljetnih događanja na otvorenom a kako bi se to moglo obići najbolje je sjesti na bicikl i sve to vidjeti na jedan zdrav i povoljan način. Od posjeta glumcima u Zagvozdu, Imotskim silima li događanjima u blizini Ciste Provo, Šestanovca ili Zadvarja biciklom je najbolje. Užurbani način života, posao i obiteljske obveze ne ostavljaju vremena za sport i rekreaciju. Ali zato vožnja bicikla ljeti može biti savršena tjelovježba.

Ljetni dani idealni su za vožnju bicikla, savršen su način rekreacije koji skida suvišne kilograme i jača tijelo. U zdravu tijelu zdrav je i duh. Kulturna i športska udruga mladih iz Lovreća već niz godina u sklopu Lovrećkog lita organizira biciklijade. One bi trebale biti motiv mnogima da sudjeluju u ovim događanjima.

Ove godine biciklijada je imala i novčani nagradni fond kako bi se ova zdrava akcija što više popularizirala. Još uvijek nismo dostigli onaj željeni cilj a to je da omasovimo biciklijadu u našoj općini. Bez obzira na sve trudit ćemo se i dalje a organizatorima sve pohvale na trudu jer je u ljetnim mjesecima na našemu području pojačan promet i uvijek postoji opasnost da se netko ozljedi.

2017-07-04T13:36:31+01:00
Skip to content